2020 remondilaine

2020 käes ja remondilaine jätkub. Lõpuks peale pikka planeerimist ja arutamist tegime lõpuks remondi ära. Võtsime ette siis esiku, koridori ja elutoa - värvisime seinad, lae (esik, koridor), uued liistud, lülitid ja pistikupesad, elutuba sai ka uue kardinapuu ja tuleb ka uus ruloo. Töö võttis omajagu aega, sest päeval oli vaja tööl käia ja värvimine jäi seega õhtuste ja öiste tundide arvele. Tulemusega võib täitsa rahule jääda amatööride kohta :D

Nüüd järgmisena ootab veel tegemist vannituba ja lastetuba/külalistetuba (kuna üks pätt tõmbas jälle kardinapuu alla). On24-ga oli ka korralik sekeldus, tellisime diivani ja ootasime seda kuu aega nagu tavaline taks.. pettumus kui suur saime vale diivani, sama seeria aga mitte nurgadiivan. Ilus roheline nagu planeerisime, et sobib uue värviga hästi kokku aga kahjuks ei saanud õiget ja uut ei tahtnud enam kaua oodata. Leidsime Pärnus ühe mööblipoe, millest koguaeg möödasõitnud ja pole tähelepannudki, et seal eksisteerib. Ostsime sealt siis uue sinikat tooni, suure ja laiema diivani.

Lõpuks meenus veel, et uued valgustid ostsime ka, köögi oma ootab veel üles panemist. Nagu piltidelt näha, siis elutoas on uus laelamp ja nurgas seisab ka uus põrandalamp.






 

Kommentaarid