Elu õpetab


Käisime eile Starmanis ja juba täna iga hetk saabub tehnik ning saame interneti ning telekanalid.

Eile oli ikka päris külm siin, sest 3 päeva oli kütmata ja lihtsalt ei tõmbunud soojaks. Korra käis peast läbi, et kas selliseks jääbki või? Tegime veel õhtul pliidi alla tule ja mässasime soojamüüriga aga ei midagi. Täna oli Taavil vaba päev ja ta küttis, sättis asju ning kui ma koju tulin, siis noh, täiesti teine elamine kui hommikul :D Toas nii mõnus soe ja soojamüür ka leige.

Aga nüüd kõige toredam, miks elu õpetab. Läksin hommikul tööle, kõik tore. Kasutasin Toyotal esimest korda kaugtulesid ning ei teadnud, et kui auto kinni panen, et need siis edasi põlema jäävad. Meil auto piiksub ka siis kui tuled kustus ja ukse lahti teed ja ei saa aru, aga loll pea on ikka loll pea. Õnneks ühel töökaaslasel olid krokodillid ja andis särtsu. Siit ka õppetund: osta omale krokodillid ja parkida alati pepu ees kui vaja särtsu anda parklas...😁

Niipalju sellest perepojast, kes ametilt ehitaja, on täielik saast. Nt vann pole toruga äravoolu ühendatud, vaid kohakuti ja vesi soliseb ülalt alla 😂 Siin veel igast selliseid pisiasju, et vaatame ja irnume.

Kommentaarid

Kaja ütles …
See vannivärk on küll viimase peal :D
Ruta ütles …
See ülinaljakas