Viljandi ja Kilingi-Nõmme

Täna käisime Viljandis aiakujukestel järel. Kuna meil oli veidi aega, siis shoppasime kohalikes kaubamajades. Koduekstrast ostsime lindude jaoks toidumaja, sest ükspäev käis tihane akna peale koputamas.  See on eelkõige mõeldud riputamiseks aga kuna põhja sees olid ka augud, siis Taavi pani selle naeltega kase kännu külge. Nüüd jääb üle vaid oodata.

Kevadeks oli mul nagunii juba välja valitud asjad mida peenrasse panna. Muidu ma oleks netist tellinud aga tuli välja, et see Maarahva pood on Viljandis olemas. Nii saingi ära osta peetide mixi, lillad porgandid, rabarberi ja tumelillad redised.

Nüüd kujukestest: ennem kui siia kolisime, siis mõtlesin, et oma aias võiks olla lindudele ja liblikatele vann. Peale selle, et sinna sisse vesi käib, saab samuti talvel panna marju jms ning kasutada lisatoiduna ja on aias talvel värviline. 25€ ja selline nunnu.

Tagasiteel käisime Kilingi-Nõmme Konsumist läbi, kus oli ka E-ehituskeskus. Uskumatu, aga see oli väga kihvt pood. Seal olid kõik vajalikud asjad olemas ja ostsime sealt paki naelu, tsink ämbri tuha jaoks ning pealambi katla koristamiseks. Konsumiga jäime ka väga rahule ja no kuulge, tüübid küpsetavad koha peal Eesti Pagari nime alt köögiviljadega ning päikesekuivatatud tomatitega ciabatat! Võtsime köögivilja oma, sest teised olid otsas.

Kommentaarid