Noored pensionärid maal.




Oleme vahepeal täitsa tublid olnud ja nüüdseks majas on igas toas olemas ka suitsuandur ning 1 on vaja veel paigaldada katlaruumi. Elamine hakkab täitsa juba kodu nägu minema, kuigi palju veel teha.

Pole veel ühtegi naabrit näinud ega nendega tutvunud (vahest tunne, et kedagi ei olegi peale meie siin). Hommikul kõik vaikne ja kõik õhtul ca pool kümme koju jõuan on naabrite aknad endiselt pimedad aga samas teine õhtu väike tuluke põleb. Peaks mingi aeg ka ennast tutvustama minema.

Seiklused, seiklused, seiklused! Taavil oli tarvis talvist klaasipesuvedelikku autole lisada ja teadis täpselt kuhu ta selle pani kui sellele järgi läks juhtus midagi hirmsat :O Uks mis oli vaja lukust lahti keerata, selle lukusüdamik otsustas iseseisvalt, et "NOPE" ja lihtsalt kukkus seest välja ja muidugi ruumi sisse kust Taavi seda kätte ei saa. Kell on 1 öösel, mul pole selleks aega mõtles Taavi ja käskis naisel rauasae lehe välja otsida, et ma saen selle luku läbi. Uks siiani lukus ja nagu öeldakse, et targem annab järele, seda Taavi tegigi. Vaja on plaani!

Kommentaarid